Miracle Yoga

"Yoga is voor iedereen"

Locaties / samenwerkingspartners

Ik heb geen eigen studio, maar huur ruimtes, geef les op sport- en yogascholen en bij bedrijven en vergader-/ congres-locaties, geef personal yoga in een fijne ingerichte ruimte bij mij thuis en heb met verschillende locaties samenwerkingsverbanden of kom op een naar u gewenste locatie, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Dance Academy
De vaste locatie die ik huur en waar ik op maandagochtend les geef in een hele fijne zaal.

Samsara
Regelmatig verzorg ik samen met Samsara sessies Nidra Klankyoga, lees hier meer over deze bijzondere belevenis.

De Blauwe Meije 
Op deze prachtige locatie middenin de natuur geef ik regelmatig dagretraites, zie de eventkalender voor de data en meer informatie (ook op verzoek te boeken voor een vrienden/vriendinnen/familiedag). Een mooiere ontspannen plek in de omgeving van Woerden kun je je haast niet voorstellen voor een mini retraite.

Ontmoet Woerden / Beleef Woerden 
Op verzoek verzorg ik Office-/ Meeting Yoga of andere leuke groepsactiviteiten bij diverse (vergader)locaties die aangesloten zijn bij Ontmoet Woerden, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, evenement of seminar die u bij één van de locaties houdt, maar ook super leuk als een Teambuilding of groepsactiviteit.

Een aantal van de locaties in en rond Woerden waar ik mee samenwerk is:
de Hall Burgerei en Zakenlui
Boerderij de Boerinn 
de Blauwe Meije 
Van Rossum 
Best Western Woerden en Gouda
Kasteel Woerden
Meetin Office
Kloosterhoeve
Napkins
Hofclub
Plein 7

Welzijn Woerden - Brede scholen
Als Na Schoolse Opvang activiteit bied ik via Welzijn Woerden / Sjors Actief op verschillende scholen in blokken kinderyoga aan.

Workshop Factory
Bij de Workshop Factory geef ik regelmatig leuke yogaspecials en/of workshops, een prachtige locatie waar ze ook diverse kook- en creatieve workshops geven, ook super leuk om te combineren met yoga.

Yoga Point Woerden
Een hele fijne yogastudio waar een breed lesaanbod is van vele verschillende yogadocenten, ik geef hier wekelijkse Yoga Nidra en vroege vogel yoga lessen aan de leden van Yoga Point, ook voor niet leden is het mogelijk om een les te volgen.

Colours4Kids
Samen met Jeanette geef ik kinderfeestjes die geheel naar eigen wens aangepast kunnen worden.

Overige Samenwerkingen / locaties

HBM Coaching en Massage
Wil je na de yoga een heerlijke massage of heb je behoefte aan extra ondersteuning in stress counseling of mental coaching naast de personal yoga lessen die ik aanbied, dan kan Henk Barends je wellicht verder helpen.

Op locatie
Ik kom op iedere gewenste locatie.

Diverse yogastudios
Regelmatig val ik in bij diverse andere yogastudio's.