Miracle Yoga

"Yoga is voor iedereen"

Locaties / samenwerkingspartners

Ik heb geen eigen studio, maar huur ruimtes, geef les op sport- en yogascholen en bij bedrijven en vergader-/ congres-locaties, geef personal yoga in een fijne ingerichte ruimte bij mij thuis en heb met verschillende locaties samenwerkingsverbanden of kom op een naar u gewenste locatie, vraag gerust naar de mogelijkheden.
Op alfabetische volgorde de samenwerkingspartners:

Colours4Kids
Samen met Jeanette geef ik kinderfeestjes die geheel naar eigen wens aangepast kunnen worden, met alleen yoga of in combinatie met creatieve workshops als bijvoorbeeld mandala zandtekeningen of dromenvangers maken, een mala ketting rijgen of een talking stick maken. Klik hier voor meer informaties over de party's op deze locatie.
Tevens geef ik op deze locatie met regelmaat leuke workshop of events.

Samsara
Samen met Frans en Marian maak ik de beleving van een gongbad nog intenser door tijdens een Yoga Nidra sessie de geluiden in het "visualisatieverhaal" te verwerken. 
Samsara biedt heerlijke "gongbaden" aan op hun bijzondere locatie in Harmelen. Een gongbad is een verrassende ervaring waarbij je liggend op een matje met je ogen dicht luistert naar een prachtige klankbeleving die je in je hele lichaam voelt. De klanken komen van grote en kleine gongs, kristalschalen en tal van andere instrumenten.
Kijk op de eventkalender voor de eerstvolgende datum.

Ontmoet Woerden (Vergader)locaties / Beleef Woerden
Op verzoek verzorg ik Office-/ Meeting Yoga of andere groepsactiviteiten bij diverse (vergader)locaties die aangesloten zijn bij Ontmoet Woerden, bijvoorbeeld tijdens een vergadering, evenement of seminar die u bij één van de locaties houdt, maar ook super leuk als een Teambuilding of groepsactiviteit.
Een aantal van de locaties waar ik mee samenwerk zijn: de Hall Burgerei en Zakenlui, de Boerinn (ook leuk voor buitenactiviteiten) en Napkins.

Welzijn Woerden - 
Brede scholen
Als Na Schoolse Opvang activiteit bied ik op verschillende scholen in blokken kinderyoga aan.

Workshop Factory
Iedere maandagochtend van 9.30 tot 10.30  verzorg ik Hatha yogalessen in het pand van de Workshop Factory.
Tevens g
eef ik hier regelmatig leuke yogaspecials en/of workshops of huur deze ruimte voor yoga kinderfeestjes.
Een prachtige locatie waar ze diverse kook- en creatieve workshops geven.

Yoga Point Woerden
Een hele fijne yogastudio waar een breed lesaanbod is van vele verschillende yogadocenten, ik geef hier wekelijkse Yoga Nidra en Hatha yoga lessen aan de leden van Yoga Point, ook voor niet leden is het mogelijk om een les te volgen.

Overige Samenwerkingen / locaties

HBM Coaching en Massage
Wil je na de yoga een heerlijke massage of heb je behoefte aan extra ondersteuning in stress counseling of mental coaching naast de personal yoga lessen die ik aanbied, dan kan Henk Barends je wellicht verder helpen.

Op locatie
Ik kom op iedere gewenste locatie.

Diverse yogastudios
Regelmatig val ik in bij diverse andere yogastudio's.