Yoga therapie/coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

Yoga Coaching/Therapie

Personal Yoga Coach/Therapie wordt volledig op de persoon (of groep) en naar wens en yogastijl aangepast en kan ook een combinatie zijn van de verschillende yogastijlen die ik aanbied.

Ik ben officieel gecertificeerd Yoga coach/therapeut en heb mij o.a. gespecialiseerd op het gebied van yoga bij (chronische) pijn, blessures, beperkingen en yoga bij kanker, stress, depressie en burn-out, maar ook in het geven van yoga aan ouderen. 
Ik heb een heerlijke ruimte aan huis waar ik in alle rust mensen kan ontvangen of kom bij de mensen aan huis.
Ook is het mogelijk via een online sessie privé sessies af te spreken, mocht je bijvoorbeeld niet in de buurt wonen.

Yoga Coaching/Therapie kan uitkomst bieden bij:

🌸 Burn-out, stress en spanningsklachten
🌸 Slaapproblemen
🌸 Depressie
🌸 Meer rust in je dagelijks leven
🌸 (Chronische) ziekte en/of pijnklachten (bijvoorbeeld door reuma of kanker)
🌸 Hoe je kunt (blijven) bewegen ondanks de pijn
🌸 Het leren omgaan met pijn en/of beperkingen
🌸 Herstel na een operatie of blessure
🌸 Psychische en mentale klachten
🌸 Pijneducatie
🌸 Krachtopbouw
🌸 Ouderen aan huis als valpreventie en om te blijven bewegen
Of:

🌸 Kinderen die moeite hebben met ontspanning (evt. samen met een ouder)
🌸 Diegenen die graag persoonlijke aandacht en een moment voor zichzelf willen 
🌸 Diegenen die starten met yoga om te ontdekken of het iets voor je is of je voor te bereiden op groepslessen
🌸 Of gewoon omdat je het fijn vindt 1 op 1 les te krijgen

Na een intake, waarin ik jouw hulpvraag zal achterhalen middels vragen op verschillende niveaus, bekijken wij samen welk traject er nodig zal zijn en hoeveel sessies, vaak minimaal 3 tot 5.
Al na enkele sessies kan er verbetering optreden afhankelijk van de hulpvraag.
De gemiddelde prijs ligt rond de € 65 per uur. Afhankelijk van het aantal sessies en de hulpvraag zal ik een persoonlijke prijs bepalen.
(In de uurprijs inbegrepen zit een uitgebreide voorbereiding voor iedere sessie, waar ik een persoonlijk oefenprogramma zal geven, en de mogelijkheid tot het stellen van vragen tussendoor per app).

(Sommige werkgevers willen een deel of de gehele personal yogalessen vergoeden en in de toekomst hopelijk ook de zorgverzekeraars). 

Ik ben ook "onderaannemer" van Zinzijn, als yoga coach kan ik voor het UWV verschillende (modulaire) trajecten begeleiden als bijvoorbeeld het werkfit traject.

Zeker door mijn eigen ervaring met chronische pijn en ook burn-out, depressie en chronische spanningsklachten ben ik ervan overtuigd, en is inmiddels ook gebleken, dat ik als ervaringsdeskundige van toegevoegde waarde kan zijn als coach/therapeut. 

Enkele recensies:

Had geen ervaring met yoga, maar door lichamelijke klachten en stress gedurende bepaalde periode personal yoga gevolgd bij Nathalie. Mooie ruimte en niets geen zweverig gedoe. Heeft mij geholpen om weer grip op mijn lijf te krijgen. Nathalie bedankt!

Miracle Yoga door Nathalie is een aanrader. Ik ben bij haar terecht gekomen omdat zij vanuit haar eigen ervaring,  leven met chronisch pijn haar lessen kan aanpassen op de wensen en mogelijkheden van de klant. Door het maken van een persoonlijk plan leer ik hoe om te gaan met mijn beperkingen waardoor ik weer optimaal kan genieten van mijn yogalessen zonder pijn.

Vaak hoorde ik van mensen over yoga en hoe fijn ze het vinden.
Om eerlijk te zijn was ik er altijd een beetje sceptisch over.
Je ogen sluiten en even tot rust komen, ik ben er zo slecht in om dit thuis te doen, die tijd voor mezelf te nemen. Maar niet geschoten is altijd mis, dus nu mocht ik het ervaren.En ik ben dus erg verbaasd, enthousiast en dankbaar voor die kans. Een uurtje tijd voor mezelf, waarin ik ondanks mijn beperkingen mee kan doen, mag en kan ontspannen En bovenal erna weer even mag voelen dat ik energie heb, en zelfs even dankbaarheid voel mijn lijf. Ik dus om en er absoluut van overtuigd dat yoga een aanwinst is voor mensen met fibromyalgie.