Yoga therapie/coaching voor iedereen

"Yoga is voor iedereen"

Spanningsklachten en burn-out

80% van de mensen ervaart spanningsklachten en burn-out is beroepsziekte nummer 1.
Zelf heb ik hier ook ervaring mee en yoga zorgt ervoor dat dit mij niet nogmaals overkomt.

Door yoga kom je meer in contact met je lichaam en leer je de signalen van je lichaam (eerder) herkennen en ernaar handelen. Stress is helemaal niet erg, zo lang er ook maar herstelmomenten plaatsvinden.

Verschillende mindful, meditatie, adem en yoga oefeningen die ik aanbied kunnen helpen bij vermindering van spanningsklachten en alle symptomen die daarbij komen kijken als bijvoorbeeld slaapproblemen, hoofdpijn, prikkelbaarheid, depressie, vermoeidheid, pijnklachten enzz.

Ik heb, mede door o.a. yoga nidra, veel mensen begeleid die bij mij kwamen met spanningsklachten en daar met een aantal sessies vanaf waren of beter mee om konden gaan.
Soms werden deze sessies vergoed door werkgevers.

Nu heb ik een 3 maanden programma opgezet om burn-out te voorkomen en/of te behandelen.
Wil jij: 
✓ Minder spanningen in je lichaam voelen ✓ Meer rust in je hoofd krijgen ✓ Signalen van stress te (her)kennen ✓ Beter om kunnen gaan met stress ✓ Je grenzen beter aanvoelen en aangeven ✓ Beter slapen ✓ Meer rustmomenten nemen ✓ Meer energie ervaren ✓ In het hier en nu leven (en niet in het verleden of de toekomst) ✓ Yoga leren inzetten als vast onderdeel in je leven ✓ Lekkerder in je vel zitten .....lees dan meer in mijn burn-out programma......

Ik geef ook presentaties bij bedrijven over stress en hoe je rust / herstel momentjes gedurende de dag kunt houden.