Miracle Yoga

"Yoga is voor iedereen"

Mindful wandelen

Wandelen in het hier en nu, dat is de betekenis van mindful wandelen.
Een
 wandeling waarin ik je begeleid en waarin we, terwijl we ons bewust zijn van ons lichaam, (langzaam) gaan wandelen, er wordt gelet op de ademhaling, op de stappen die we zetten en we komen meer in contact met ons lichaam, de zintuigen worden geactiveerd.

De wandeling kan variëren in duur van 10 minuten tot 2 uur.
Bij langere wandelingen kunnen we ook specifieke aandachts- of groeps oefeningen en wordt er momenten (letterlijk) stil gestaan en ervaren we o.a. de vormen, de geluiden en de geuren van de omgeving.

Mindful wandelen als onderdeel van Office of Meeting Yoga
Ik bied mindful wandelen ook in de pauze aan bij bedrijven of tijdens vergader-/ congresdagen. 
Veel mensen maken even een ommetje in hun lunchpauze, maar doen dit vaak op zo'n manier dat het eigenlijk niet echt zorgt voor ontspanning tijdens een drukke werkdag.
Tijdens mindful wandelen ervaren werknemers echt een "ontlaad en oplaad" moment om daarna weer ontspannen en gefocust de werk-  of vergaderdag te vervolgen.
Het is he
el goed om in de buitenlucht te zijn, je brein even rust te geven en deze wandeling brengt je dichterbij je zelf en je omgeving. Een mindful wandeling hoeft niet perse in de natuur plaats te vinden, maar kan ook heel goed op een bedrijventerrein of zelfs midden in de stad.

(Een mindful wandeling van een bedrijf die een mooi parkje voor de deur heeft)