De persoon achter Miracle Yoga

Mijn naam is Nathalie van Roon-Rombout, geboren in 1976 en woonachtig in Woerden met mijn man en liefste hond.
Na een hele mooie carrière op kantoor waarin ik steeds meer stress en lichamelijke en geestelijke klachten ervoer, kwam ik in contact met yoga.

Begin 2017 ging ik naar India om een opleiding tot yogadocente te volgen, in eerste instantie voor mijn eigen ontwikkeling, maar eenmaal daar wist ik dat dit mijn roeping was.
De afgelopen jaren heb ik veel opleidingen, cursussen bijscholingen en specialisaties gevolgd.
Ook nu nog blijf ik mijzelf steeds ontwikkelen, je bent immers nooit uitgeleerd en er valt zoveel te leren over onze lichaam en geest.


Ik ben o.a. afgestudeerd als coach/therapeut en erkend docent bij Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) die staan voor kwaliteitsdocenten.
Ik heb voor dit afstuderen onderzoek gedaan naar Yoga bij Fibromyalgie met hele mooie resultaten, lees hier mijn rapport.


Yoga is voor mij een onderdeel van mijn leven geworden, een levensstijl; het brengt mij tot rust in onze hectische maatschappij, zorgt ervoor dat ik in het hier en nu leef, bij mijzelf blijf en luister naar mijn lichaam.
Tevens helpt yoga mij mijn lichaam sterk te houden en mijn lichamelijke klachten (o.a. door artrose en hypermobiliteit) en chronische pijn te verlichten.
Ook met mijn psychische aandoeningen (o.a. PTSS)  weet ik beter te dealen door de yoga.

Helaas kan ik vanwege mijn eigen gezondheidssituatie maar enkele lessen/sessies per week geven.


"Yoga voor Iedereen"!
Mijn eigen ervaring wil ik graag overbrengen op anderen, ongeacht eventuele beperkingen.
Mijn kracht is te kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.

Ik ben gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met kanker en (chronische) pijnklachten en tevens aan ouderen en mensen die met stress, depressie, slaapproblemen of burn-out klachten te maken hebben.

Van origine heb ik een zorgachtergrond en ik vind het heerlijk om met deze doelgroep te mogen werken, van ouderen en mensen met beperkingen tot kinderen, iedereen is welkom bij mij op de mat en/of stoel.